Amed Ros është gjithmonë në kërkim të të rinjve të përkushtuar dhe me ambicie që dëshirojnë t'i bashkohen rrugëtimit tonë. Ju duhet të dini të pakën një gjuhë të huaj.

Për momentin nuk ka pozicione vakante. Lutemi na vizitoni herë pas here në webfaqen tonë ose në rrjetet sociale për njoftimet më të fundit.

Bëhuni Sulltanë të shijes dhe aromave!


Rezervoni

Amed Ros @ Instagram

Historia jonë

Historia e Amed Ros nis vite më parë qytetin e lindjes së themelueses, në Turqi. Amed Ros përfaqëson një kombinim të kulturës vendase me atë Europiane dhe Aziatike, si një urë lidhëse e vërtetë. Prandaj nuk ekzagjerojmë kur themi se do të ndiheni sulltanë të shijes dhe aromave.

Eventet

Eventet që zhvillohen në Amed Ros.

Jemi në rrjetet sociale

HoReCa

Ames Ros ofron një gamë të gjerë prodhimesh/produktesh me cilësi të lartë për partnerët, hotelet, restorantet & baret. Garantojmë bashkëpunim të qëndrueshëm e të suksesshmëm.

Kontakt

Amed Ros 
Adresa: Shëtitorja Lungo Mare, Vlorë, Shqipëri
Mail: info@amedros.al
Tel: +355697570433