Amed Ros ndodhet në qytetin bregdetar të Vlorës në Shqipëri. Historia e Amed Ros nis vite më parë në qytetin e lindjes të themeluesve, në Turqi. Sikurse vendodhja e Turqisë, ashtu edhe Amed Ros përfaqëson një kombinim të kulturës vendase me atë Europiane dhe Aziatike, si një urë lidhëse e vërtetë. Prandaj nuk ekzagjerojmë kur themi se do të ndiheni sulltanë të shijes dhe aromave.

Bashkë me Amed Ros në qytetin e Vlorës kanë udhëtuar edhe stafi me eksperiencë të gjatë, bashkë me ta edhe dhjetra receta të vecanta. Bashkëpunetorët tanë janë po aq të kualifikuar, janë të rinj energjikë, të kujdesshëm e vërtet të shkathët.

Mëngjeset në Amed Ros janë plot diell & det. Dëshironi një kafe turke, espresso? Pse jo, edhe të provoni një kafe ekzotike prej shumë larg? Jeni në vendin e duhur!

Dreka është po aq e vecantë, cdo vakt përgatitet plot përkushtim. Gatimet mesdhetare të paharrueshme, guzhina Turke, Italiane e jo vetëm! Shtegëtoni midis shijeve dhe aromave të vecanta.

Mbrëmja vjen bashkë me muziken LIVE. Tingujt e violinës dhe pianos nuk tingellojnë më bukur sesa mbrëmjeve në Amed Ros.

Embëlsoni dëshirat tuaja përgjatë gjithë ditës! Bakllava, akullore, e torta me porosi me personazhet dashura të fëmijeve e shumë të tjera. Embëlsisht, nga Amed Ros.

Ne besojmë tek shprehja: "Zogjtë e një tufe, fluturojnë së bashku.", - Dëshirojmë t'ju ftojmë në fluturimin tonë!

Ames Ros ofron një gamë të gjerë prodhimesh/produktesh me cilësi të lartë për partnerët, hotelet, restorantet & baret. Garantojmë bashkëpunim të qëndrueshëm e të suksesshmëm.

Bëhuni Sulltanë të shijes dhe aromave!


Rezervoni

Amed Ros @ Instagram

Historia jonë

Historia e Amed Ros nis vite më parë qytetin e lindjes së themelueses, në Turqi. Amed Ros përfaqëson një kombinim të kulturës vendase me atë Europiane dhe Aziatike, si një urë lidhëse e vërtetë. Prandaj nuk ekzagjerojmë kur themi se do të ndiheni sulltanë të shijes dhe aromave.

Eventet

Eventet që zhvillohen në Amed Ros.

Jemi në rrjetet sociale

HoReCa

Ames Ros ofron një gamë të gjerë prodhimesh/produktesh me cilësi të lartë për partnerët, hotelet, restorantet & baret. Garantojmë bashkëpunim të qëndrueshëm e të suksesshmëm.

Kontakt

Amed Ros 
Adresa: Shëtitorja Lungo Mare, Vlorë, Shqipëri
Mail: info@amedros.al
Tel: +355697570433